28 augusti 2022
17:00

IF Hallby FK

Referat: Bankeryds SK - IF Hallby FK

Vi har börjat del 2 av vår säsong på bästa sätt. Lag- och kämparanda är på topp. Det visade sig även i dagens match mot Hallby. Matchen började tyvärr lite tungt där vi möter ett tufft spelande Hallby som också gör första målet. Vi växer oss dock in mer och mer i matchen genom bra försvarsspel där vi snabbt får tag i bollen och hittar fina kontringsmöjligheter. Det lönar sig och en fin hörna från vänster resulterar i 1-1, ett resultat som står sig halvleken ut.

Från första minut i andra halvlek så är vi det bättre laget och skapar fler målchanser än Hallby. Mittfältarna gör ett formidabelt arbete och vinner boll gång på gång. Vi har flera fina frisparkar och ett par helchanser där Hallbys målvakt gör fina räddningar.

Slutligen får vi en frispark strax utanför straffområdet till vänster. Ludvig tar sats och sätter ett väl avvägt skott mot bortre hörnet som ställer målvakten helt och bollen går direkt i mål. Glädjen hos killarna (och ledarna) var total.

Nu laddar vi om mot nästa match mot Vista nästa helg på söndag.